Servisne informacije za 14. januar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2011, 03:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Servisne informacije za 14. januar

NOVI SAD -

Struje u Kaću neće biti od 8.30 do 13.30 u ulicama na ulazu u naselje.

Električne energije neće biti na Banstolu, od 10 do 13 časova.

Bez struje će u Kovilju od 8.30 do 13.30 biti ulice 7. jula i Vojvođanskih brigada.

Prvomajska ulica (od Marije Bursać do Rada Kondića) i Rada Kondića (od prvomajske do industrijske) >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Futogu biće bez struje od 8.30 do 12 sati.

U Novom Sadu neće biti isključenja vode.

Zbog havarije na vodovodnoj mreži u Ulici Marka Miljanova moguća je pojava zamućenja vode u širem centru Novog Sada.

Železnički saobraćaj na pruzi Beograd-Novi Sad i dalje je u prekidu, a normalizacija se očekuje u subotu. do tada će međunarodni vozovi na relaciji Beograd - Budimpešta polaziti iz Novog Sada, Beške i Sremskih Karlovaca.

U toku je renoviranje poda na sceni "Jovan Đorđević" u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, a predstave neće biti izvođene do 25. januara.

Radionica "Kreiraj svoju čestitku" za sve građane održaće se u Muzeju Vojvodine u Novom Sadu danas od 16 do 18 sati, a tema će biti izrađivanje slavskih, šaljivih i ljubavnih čestitki.

SUBOTICА - U Subotici neće biti isključenja struje.

U Subotici neće biti isključenja vode.

Zbog oštećenja pruge u okolini Novog Sada, voz "Palić" na relaciji Subotica - Beograd ide samo od Subotice do Sremskih Karlovaca. Normalizacija saobraćaja se očekuje u subotu.

Kabinet za obrazovanje odraslih otvoren je u Udruženju građana "Probitas" u Subotici, u okviru saradnje Srbije i Mađarske. Program traje 16 meseci i namenjen je prvenstveno nezaposlenima, osobama sa invaliditetom i drugim ugroženim grupama.

Film "Socijalizam" Žan-Lika Godara prikazaće se u bioskopu "Eurosinema" u Subotici od 20 sati u okviru Festivala autorskog filma. Ulaznica je 150 dinara.

Ekološki mjuzikl za decu "Pao s kruške" biće izveden u subotu od 11 sati u Kulturno-umetničkom društvu "Mladost" u Subotici, a cilj predstave je edukacija dece o značaju zaštite životne sredine. Ulaznica košta 100 dinara.

SOMBOR - Bez struje će u Somboru od 8 do 9 časova biti područje "Podgorička".

U Somboru neće biti isključenja vode.

Trojica komunalnih policajaca započela su rad na ulicama Sombora, a do kraja godine očekuje se da će ih biti još sedam.

Konkurs za mlade pesnike do 27 godina raspisan je u Narodnoj biblioteci u Vrbasu, potrebno je da zainteresovani dostave 10 neobjavljenih pesama na srpskom, kao i na jezicima nacionalnih zajednica do 1. aprila, a nagrada je štampanje knjige.

Šesto izdanje biznis lige Sombor u malom fudbalu počeće u subotu u 14 sati utakmicom grupe A (bolnica-parking servis) u Hali "Mostonga", a ulaz je besplatan.

ZRENJANIN - Jarkovac i Banatska dubica biće bez struje od 8 do 15 sati.

U Zrenjaninu neće biti isključenja vode.

Druga nacionalna konferencija nezavisne kulturne scene srbije održaće se 15. i 16. januara u Skupštini Zrenjanina. Cilj je izrada strategije razvoja nezavisnog sektora, a biće potpisan i protokol o saradnji sa ministarstvom kulture.

Matematička radionica "Matemationica" za đake osnovnoškolskog uzrasta biće održana u Kulturnom centru Zrenjanina u ponedeljak 17. januara od 10 sati, a učešće je besplatno.

VRŠАC - U Vršcu neće biti isključenja struje.

Električne energije neće biti u Plandištu od 9 do 11.30 u ulici Vojvode Putnika (od centra prema mlinu sa poprečnim ulicama), dok će od 12 do 14.30 bez struje u Plandištu biti stanovnici Partizanske, Save Kovačevića i Vojvođanske ulice.

U Vršcu neće biti isključenja vode.



KIKINDА - U Kikindi neće biti isključenja struje.

U Kikindi neće biti isključenja vode.

Zbog visokog nivoa podzemnih voda i kišnog perioda, u opštini Kikinda apeluju na građane da održavaju propuste i kanale ispred svojih kuća.

Vlasnici garaža koje su postavljene na javnim površinama dužni su da plaćaju nadoknadu za korišćenje javnog zemljišta. prijave se podnose do kraja januara, a obrazac se može preuzeti na sajtu www.kikinda.org.rs u rubrici "u fokusu".

Susret akvarelista Srbije održaće se danas u Narodnom muzeju u Kikindi od 19 sati, a pored radova domaćih autora, biće izložene i slike umetnika iz Ukrajine i Republike Srpske. Radovi će biti izloženi do 28. januara.

PANČEVО - U Pančevu neće biti isključenja struje.

U Pančevu neće biti isključenja vode.

Edukativni centar "Sveučionica" u Pančevu organizuje besplatnu školu matematike za decu osnovnoškolskog uzrasta koja će početi sa radom sledećeg meseca, a više informacija se može dobiti na telefon 013/ 344-339.

Izložba crteža "Trave" u toku je u Kulturnom centru Pančeva, a trajaće do 17. februara. Crteži su rađeni u tehnici kineski tuš, a prikazane su livade Srbije.

SREMSKА MITROVICА - Bez struje će od 8 do 14 sati ostati stanovnici Kuzminske, Matoševe, Savske i Jalijske ulice u Sremskoj Mitrovici.

U Sremskoj Mitrovici neće biti isključenja vode.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi održaće se u Domu zdravlja u Inđiji u utorak 18. januara od 8 do 12 sati.

Iz Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" javljaju da se kompletan raspored odnošenja pet ambalaže i papira u opštini Inđija nalazi na poleđini računa za smeće.

Koncert povodom pravoslavne Nove godine održava se od 19 časova u pozorištu "Dobrica Milutinović" u Sremskoj Mitrovici. Nastupiće kulturno-umetnička društva i horovi iz Sremske Mitrovice, Banjaluke i Rume, kao i etno-grupa "Svitanje".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.