STAR paparaco! TRUDNA Aleks se KRIJE od svih!

Izvor: Svet, 17.Maj.2020, 13:13

STAR paparaco! TRUDNA Aleks se KRIJE od svih!

STAR paparaco u akciji
10. maj, Beograd
Aleksandra Subotić konačno je izašla iz karantina u kom je bila 28 dana sa verenikom Pecom Raspopovićem nakon što su se vratili iz Crne Gore. Jedva je dočekala da sa ćerkom Magdalenom dođe u Beograd kako bi malo prošetale, šopingovale, ali i posetile njenog oca Karađorđa u Kaluđerici.

Iako je ušla u peti mesec trudnoće, Aleks se još nije ugojila, a kako nam kaže, neće ni svadbe biti ove godine.
„Neću >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se udavati pre porođaja. U ovom trenutku imamo druge planove. Magdalena treba da krene u prvi razred u Novom Sadu, sada pravimo bazen i podižemo sprat. Prvo da se skućimo, pa onda venčanje. Od kada je Peca sredio svoj novi stan, Magdalena i ja smo prešle da živimo kod njega u Novom Sadu. Tu vodim i trudnoću i tu ću se i poroditi“, kaže Aleksandra za STAR i otkriva u kakvim je odnosima sa svojim roditeljima Karađorđem i Ljubom.

„Sa tatom se čujem stalno i mnogo mi znači njegova podrška. A što se tiče moje majke Ljube, sa njom nisam u kontaktu u ovom trenutku“, kaže Aleks za STAR koja treba da se porodi 1. oktobra, na svoj 24. rođendan.
JELENA VUJINOVIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR
The post STAR paparaco! TRUDNA Aleks se KRIJE od svih! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Subotica

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.