Radno vreme ugostiteljskih i trgovinskih objekata za prvomajske praznike

Izvor: Studio B, 30.Apr.2012, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno vreme ugostiteljskih i trgovinskih objekata za prvomajske praznike

Dežurne prodavnice i samousluge u utorak, 1. maja, mogu biti zatvorene, dok će sledećeg dana raditi od 8 do 12 časova.

Navedeni trgovinski i ostali trgovinski i zanatski objekti, u dane Praznika rada, mogu biti otvoreni i raditi duže od navedenog radnog vremena, saopštavaju iz Sekretarijata za privredu.

Ugostiteljski objekti za pružanje usluga ishrane i pića, osim objekata brze hrane koji se nalaze u stambenim zgradama, 1. i 2. maja mogu početi sa radom najranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << od 6 sati i raditi najduže do 24 sata, kao i emitovati muziku i priređivati muzički program najduže do 23 sata. Ostali ugostiteljski objekti za pružanje usluga ishrane i pića koji se ne nalaze u stambenim zgradama mogu raditi u okviru utvrđenog maksimalnog radnog vremena i to 24 sata neprekidno.

Raspored, početak i završetak radnog vremena mora biti istaknut na ulazu ili na drugom vidnom mestu objekta u kome se obavlja delatnost, najmanje tri dana pre neradnog dana.

Radno vreme pijaca za prvomajske praznike

Za prvomajske praznike, 1. i 2. maja, zelene pijace će raditi od 6 do 14 časova, kao i „Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom - Miljakovac", dok će Otvoreni tržni centar - Novi Beograd (popularni „Buvljak") raditi od 8 do 16 časova, saopštavaju iz „Gradskih pijaca".

Tržni centar „Krnjača" (cvetna pijaca) u utorak i sredu, 1. i 2. maja, radiće od 17 časova do ponoći, Tržni centar „Depo" u utorak, 1. maja, neće raditi, dok će u sredu, 2. maja, biti otvoren od 9 do 21 čas.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.