Radno vreme pijaca za prvomajske praznike

Izvor: Glas javnosti, 27.Apr.2012, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radno vreme pijaca za prvomajske praznike

BEOGRAD - Za prvomajske praznike, 1. i 2. maja, zelene pijace će raditi od 6 do 14 časova, kao i „Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom – Miljakovac”, dok će Otvoreni tržni centar – Novi Beograd (popularni „Buvljak”) raditi od 8 do 16 časova, saopštavaju iz „Gradskih pijaca”.

Tržni centar „Krnjača” (cvetna pijaca) u utorak i sredu, 1. i 2. maja, radiće od 17 časova do ponoći, Tržni centar „Depo” u utorak, 1. maja, neće raditi, dok će u sredu, 2. maja, biti otvoren od 9 do 21 čas.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Radno vreme pijaca tokom prvomajskih praznika

Izvor: Blic, 28.Apr.2012, 13:45

Tokom prvomajskih praznika, 1. i 2. maja, zelene pijace će raditi od 6 do 14 sati, kao i „Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom – Miljakovac”, dok će Otvoreni tržni centar – Novi Beograd (popularni „Buvljak”) raditi od 8 do 16 sati, saopštavaju iz „Gradskih pijaca”...Tržni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.