ROŠTILJATE ZA PRVI MAJ? Budite pažljivi - ova greška može PAPRENO da vas košta, stiglo UPOZORENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 11:51

ROŠTILJATE ZA PRVI MAJ? Budite pažljivi - ova greška može PAPRENO da vas košta, stiglo UPOZORENJE

Paprene kazne za kršenje propisa.

Građani koji 1. maj danas obeležavaju na urancima na izletištima, trebalo bi da vode računa o tome da vatra može da se pali samo na obeleženim i posebno obezbeđenim mestima, izjavio je šef smene vatrogasne brigade Beograd Bojan Jagodić.

On je apelovao na građane da se pridržavaju propisa koji regulišu paljenje vatre na javnim mestima i naveo da je zabranjeno paljenje biljnih ostataka i smeća na otvorenom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Za nepoštovanje propisa predviđene su kazne od 10.000 do 50.000 dinara za fizička lica, a za firme od 300.000 do milion dinara - rekao je Jagodić.

Naveo je da su ekipe vatrogasnih brigada na svim izletničkim mestima koja Beograđani danas posećuju, da će proveravati da li se izletnici pridržavaju propisa i da građani mogu da im se obrate ukoliko bude bilo potrebe.

- Bićemo na Adi Ciganliji, Zvezdarskoj šumi, Košutnjaku i ostalim izletištima, ali se nadam da nećemo imati posla niti potrebe da intervenišemo - kazao je Jagodić.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.