Prvomajski uranak Protiv diktature

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvomajski uranak "Protiv diktature"

Učesnici protesta "Protiv diktature" organizovali su Prvomajski uranak ispred Narodne skupštine u Beogradu, kao svojevrsnu najavu današnje "šetnje" koja će se održati u 6 časova.

Saobraćaj na ovoj deonici nije zaustavljen, a nema ni uniformisanih lica, kamion sa razglasom je parkiran na platou ispred Skupštine.

Jedan od učesnika protesta "Protiv diktature", koji se predstavio kao Edi, kazao je da današnji protest figurativno treba da prikaže šta se tačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dešava s narodom u Srbiji i na koji način vlast utiče na građane.

- Ova vlast utiče na stanovništvo cele Srbije, svima je stavljena ruka u džep toliko duboko da mi ni za Prvi maj nemamo sredstva da makar Uranak napravimo kako treba - kazao je Edi novinarima na Trgu Nikole Pašića.

On je dodao da će učesnici protesta danas ispred Doma Narodne skupštine doneti kartonske roštilje, ražnjeve i kotliće, kao i pljeskavice, ćevape, prasiće i sve ostalo što je uobičajeno za proslavu Prvog maja, kako bi time prikazali šta se konkretno oduzima od građana Srbije.

Učesnici protesta ranije su najavili da je planiran "istinski celodnevni Uranak".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.