Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Apr.2016, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvomajski protest: Potrebna je promena!

U nedelju, 1. maja od 11.00, na Trgu republike (i Trgu cara Jovana Nenada u Subotici) biće organizovan prvomajski protest. Levi samit Srbije vas poziva da se pridružite Prvomajskoj protestnoj šetnji od Trga republike do Slavije. Prenosimo delove njihovog prvomajskog proglasa… Prvi maj je dan koji simbolizuje borbu radnica i radnika za veća prava. Prava ... The post Prvomajski protest: Potrebna je promena! appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Prvomajski protest u Beogradu i Subotici

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Apr.2016

Prvomajski protest, u organizaciji Levog samita Srbije, biće održan u nedelju u 11 časova na Trgu Republike u Beogradu...U svom prvomajskom proglasu Levi samit Srbije navodi da su radnička prava pod stalnim napadom već više od 25 godina, kao i da najveći deo stanovništva nema nikakav uticaj na...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.