Izvor: Luftika.rs, 29.Apr.2019, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvomajski program u Limanskom parku

Tradicionalni „Novosadski uranak“, povodom proslave 1. maja, i ove godine će se održati u Limanskom parku.
Na konkursu za neafirmisane bendove izabrano je sedam grupa koje će se predstaviti publici, a glavne zvezde programa biće bend „5 minuta slave“ koji su prošle izabrani za najbolji bend prema kritikama publike.
Program počinje u 11 časova i trajaće do 15 sati, a Novosađanima će se predstaviti „Two fingers“, „Nemi pesnik“, „Revolt akustik bend“, „Architect >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << of pain“, „Sick sinatra“, „Trio apokalipsa“ i „Prestolonaslednici kulture 2022“.
Nakon njihovih nastupa sviraće „5 minuta slave“ koji ujedno zatvaraju program.
Tradicionalna manifestacija čiji je cilj afirmacija novosadskih bendova, podržana je od strane Uprave za kulturu grada Novog Sada, a organizator je „Audio konstruktor“.
Ovo će biti osma po redu urbana proslava Praznika rada, manifestacija čiji je cilj afirmacija mladih bendova i decentralizacija kulture i koja je zahvaljujući tradiciji i kvalitetu postala simbol Limanskog parka.
Šta raditi u Novom Sadu i okolini za 1. maj?

Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosadski prajd na Trgu republike

Izvor: 021info.rs, 29.Apr.2019

Grupa IZAĐI, uz podršku Grada Novog Sada i Omladinske prestonice Evrope Novi Sad, OPENS 2019, organizuje Prvu novosadsku nedelju ponosa pod sloganom IZAĐImo ZAJEDNO!, koja će se održati od 13. do 17. maja. Novosadski prajd zakazan je za petak, 17. maj u 12 časova na Trgu Republike.  Iz Grupe...

Nastavak na 021info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.