Prvi maj na Zlatiboru: Skoro svi hoteli puni, a evo kako će danas i sutra turisti moći da se ZABAVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi maj na Zlatiboru: Skoro svi hoteli puni, a evo kako će danas i sutra turisti moći da se ZABAVE

Ova planina privukla je i domaće i strane turiste

Jedna od omiljenih turističkih destinacija, planina Zlatibor, i ove godine za Prvomajske praznike dočekala je domaće i strane turiste, a njena poznata izletišta - Vodice, Tić polje, Oko, podnožje Čigote i Tornika, Ribničko jezero, već od ranih jutarnjih časova puna su posetilaca koji organizuju uranak.

Pročitajte i:

Praznik na Zlatiboru zadovoljno su dočekali i hotelijeri, jer je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako navode iz Turističke organizacije Zlatibor, popunjenost smeštaja u hotelima iznad 95 odsto, a brojem gostiju i rezervisanih noćenja zadovoljni su i izdavaoci privatnog smeštaja.

Sunačno i toplo vreme, zelenilo zlatiborskih livada, miris roštilja, nasmejana lica izletnika, pa čak i zvuci trube, slika su koja danas, kažu iz Turističke organizacije, najbolje opisuje atmosferu na toj srpskoj planini.

Navode da su lokaliteti Stopića pećina, Muzej "Staro selo" u Sirogojnu i vodopad Gostilje otvoreni za posetioce, a tokom dva praznična dana na Torniku radiće i žičara za panoramsko razgledanje.

Pešačke i biciklističke staze, kao i vidikovci na okolnim vrhovima uređeni su za ljubitelje prirode i aktivnog odmora.

Zabava na Zlatiboru nastavlja se u popodnevnim časovima programom na početnoj stanici buduće "Gold Gondole", a na Kraljevom trgu nastupiće grupa "Inspektor Blaža i Kljunovi".
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.