Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Maj.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi Stereotip u SKC-u

U nedelju, 17. maj od 17.00, u SKC-u će biti organizovana prva muzičko-plesna manifestacija Stereotip. Posle izuzetno uspešna dva Stereotip-a, berlinski i zagrebački DJ-evi Dixon i Felver organizuju i prvu beogradsku žurku. Stereotip buja izvan granica Zagreba u kojem je ponikao i razmrdava inače mirnu nedelju u Beogradu. Posle izdanja u hrvatskoj prestonici, kada su ... The post Prvi Stereotip u SKC-u appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi Stereotip u Beogradu

Izvor: Danas, 15.Maj.2015

Nakon izuzetno uspešna dva izdanja muzičko-plesne manifestacije Stereotip, berlinski i zagrebački DJ-evi Dixon i Felver organizuju i prvu beogradsku žurku u nedelju popodne, 17. maja, u kultnom SKC-u. Stereotip buja izvan granica Zagreba u kojem je ponikao i razmrdava inače mirnu nedelju u Beogradu....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.