Propao 4. pokušaj prodaje “Aha Mure Prvi maj”

Izvor: juGmedia, 23.Mar.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propao 4. pokušaj prodaje “Aha Mure Prvi maj”

I četvrta prodaja pirotske fabrike “Aha Mura Prvi maj“ Pirot u stečaju proglašena je neuspešnom, saopštio je stečajni upravnik Miroljub Dimitrijević.

U saopštenju navodi da do 20.marta, do kada je bio rok, niko od zainteresovanih kupaca nije uplatio predvidjeni depozit, niti je dostavio bankarsku garanciju u visini vrednosti depozita radi kupovine stečajnog dužnika.

Stečajni upravnik je obavestio Sud, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Odbor poverilaca i razlučne poverioce da je proglasio prodaju neuspelom. Prodaja “AHA Mure Prvi maj“ javnim nadmetanjem bila je zakazana za 27.mart. Firme “Aster tekstil“, “Merkatus tekstil“ i “PA.RI.A“ otkupile su prodajnu dokumentaciju i razgledale imovinu, ali do 20. marta nisu dostavile bankarsku garanciju niti su uplatile depozit od 126,2 miliona dinara.

U daljem toku potupka stečajni upravnik doneće odluku o načinu, uslovima i rokovima prodaje, navodi se u saopštenju stečajnog upravnika.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.