Prodaje se deo imovine, košulje i skulptura Prvog maja iz Pirota

Izvor: JužneVesti.com, 26.Feb.2024, 12:53

Prodaje se deo imovine, košulje i skulptura "Prvog maja" iz Pirota

Mašine za tekstilnu industriju, tkanine, zalihe muških košulja i deo skulptura iz umetničke zbirke nekadašnjeg jugoslovenskog giganta iz Pirota, prodaće se na licitaciji koja će se održati krajem marta u Beogradu.

Deo pokretne imovine Prvog maja oglašen je na prodaju, a ona će se organizovati iz dva dela - prva celina sastoji se iz opreme, zalihe robe i gotovih proizvoda, a početna cena je nešto preko >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 1,8 miliona dinara.

Drugu celinu čine umetnička dela - skulpture koje će se na licitaciji prodavati po početnoj ceni od 400.000 dinara, a u oglasu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika ne nalazi se njihov spisak.

Veći deo umetničkih dela krajem 2021. godine kupio je Grad Pirot, a plan je da se skulpture i mozaici nađu na pirotskim trgovima i parkovima.

Javno nadmetanje održaće se 27. maja u 11 sati na adresi Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Deo imovine nekadašnjeg jugoslovenskog giganta „Prvi maj“ biće prodat na licitaciji krajem marta u Beogradu

Izvor: Danas, 26.Feb.2024

Mašine za tekstilnu industriju, tkanine, zalihe muških košulja i deo skulptura iz umetničke zbirke nekadašnjeg jugoslovenskog giganta iz Pirota "Prvi maj", biće prodate na licitaciji najavljenoj za kraj marta u Beogradu, javlja danas portal Južne vesti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.