Prezentacije projekata za Prvomajsku 105 i Ljube Didića 24

Izvor: Studio B, 18.Jul.2011, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prezentacije projekata za Prvomajsku 105 i Ljube Didića 24

Projekti su na uvidu u zgradi Gradske uprave u Ulici 27. marta 43-45 (sala 2 u suterenu) od 25. jula do 2. avgusta, svakog radnog dana od 9 do 15 časova.

Urbanistički projekat za izgradnju poslovno-stambenog objekta u Prvomajskoj 105 u Zemunu biće na javnom uvidu u zgradi Gradske uprave u Ulici 27. marta 43-45 (sala 2 u suterenu). U isto vreme obaviće se i javna prezentacija urbanističkog projekta za katastarsku parcelu u Ljube Didića 24 na Paliluli.

Nosilac izrade >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ovog urbanističkog projekta je Preduzeće za građevinu, proizvodnju, promet i usluge „Dalmak" iz Beograda i njihovi stručnjaci će i davati obaveštenja o urbanističko-arhitektonskim rešenjima.

Projekat za katastarsku parcelu u Ljube Didića 24 uradilo je Preduzeće za projektovanje i inženjering „MN grup", čiji će predstavnici zainteresovanima davati detaljnija objašnjenja urbanističko-arhitektonskih rešenja.

Tokom javne prezentacije moguće je dostaviti primedbe i sugestije na planirana rešenja, isključivo u pisanoj formi, Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove najkasnije do 2. avgusta.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Novi urbanistički planovi

Izvor: Danas, 18.Jul.2011

Urbanistički projekat za izgradnju poslovno-stambenog objekta u Prvomajskoj 105 u Zemunu biće na javnom uvidu u zgradi Gradske uprave u Ulici 27. marta 43-45 (sala 2 u suterenu) od 25. jula do 2. avgusta, svakog radnog dana od 9 do 15 časova. U isto vreme obaviće se i javna prezentacija urbanistièkog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.