Prepuna izletišta u okolini Niša (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 01.Maj.2015, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepuna izletišta u okolini Niša (VIDEO)

Ljubitelji prirode su 1. maj proveli pored Nišave, na Kameničkom visu, Čegru i drugim brojnim izletištima. Naša ekipa zabeležila je kako su Nišlije provele međunarodni praznik rada.
Nišlije su obeležile prvi maj kao i svake godine, u prirodi. Neki su, uprkos kiši koja je padala prethodne noći, spavali pod šatorima, a drugi su pristigli jutros. Ipak, čini se da je ove godine bilo dovoljno mesta za sve.
Roštilj, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << krompir, sezonske salate, služe se u plastičnim tanjirima ili u lepinji. Različiti muzički žanrovi su se čuli sa svih strana, a bilo je i žive muzike. Izletnici su na Kameničkom visu mogli da kupe i poslastice, liciderska srca i šećernu vunu…a oni koji nisu bili previše siti, mogli su da uživaju i u kokicama. Trgovci su iskoristili ovaj dan i da nešto zarade.
Kao i obično, posle prvomajske trpeze ostane puno praznih flaša, plastičnih kesa, salveta, folije i ostalog đubreta. Ipak, izletnici kažu da ovo smeće uredno odlažu.
Izletnika je bilo i nešto niže, na Čegru. Mnogi su iskoristili sunčan dan za fudbal, odbojku, pa čak i stoni tenis.
Izletište Dabilo je, takođe bilo puno, a mnogi su napravili improvizovane šatore od venjaka. Kamperi su uživali i pored Nišave, a tradicionalno se najviše izletnika okupilo pored Vrežinskog bazena.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.