Premijera: Nežni Dalibor poklanjaju “Prvomajsku”

Izvor: BalkanRock.com, 01.Maj.2016, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Nežni Dalibor poklanjaju “Prvomajsku”

Za Međunarodni praznik rada bend Nežni Dalibor vam predstavlja pesmu Prvomajska kao novi, treći singl sa predstojećeg albuma “U slojevima”.

Pesma je posvećena obespravljenoj i ucenjenoj radničkoj klasi, koju danas kod nas više niko istinski ne predstavlja niti zastupa, a s idejom da služi kao podsetnik na to ko smo i na šta sve pristajemo.

Bend je želeo da makar na ovaj način >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << da svoj skromni doprinos toj borbi za prava koja bi trebalo da su odavno stečena, ali se u stvarnosti ne poštuju i to malo koga zanima. Ako vec idemo u propast, ucinimo to svečano navodi se u saopštenju.

Pesma je snimljena u studiju Underground Sound Factory u Beogradu i to je jedina pesma na albumu koja nije snimljena u studiju P3. Producent je Caspar Wijnberg (ex The Saints). Mastering je rađen u holandskom Da Goose Music studiju.

Nežni Dalibor je inače pre par nedelja održao veoma zapažen samostalan koncert u Beogradu, a više o tome pročitajte ovde.

Pesmu premijerno poslušajte sa našeg portala.

Prvomajska by Nežni Dalibor

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.