Predškolci ostaju u vrtiću “Prvomajski cvet“

Izvor: juGmedia, 21.Jan.2015, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predškolci ostaju u vrtiću “Prvomajski cvet“

PIROT – Mališani u pripremnom predškolskom programu vrtića “Prvomajski cvet“ ubuduće će pohađati program na drugom spratu ovog objekta zbog problema sa grejanjem.

Miloš Todosijević, direktor Predkolske ustanove “Čika Jova Zmaj“ kaže da iako fabrika “Aha Mura Prvi Maj “ ne greje prostorije vrtića koji se nalazi u krugu fabrike, rukovodstvo ove ustanove uz saglasnost roditelja mališana dogovorilo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je da program deca pohadjaju u istom vrtiću ali na drugom spratu koji je topliji.

Prostorije se greju uljanim radijatorima i termo akumulacionim pećima i temperatura je iznad proseka i iznosi oko 23 stepena. Ukoliko deci bude bilo hladno usled nepovoljnih spoljnih vremenskih temperatura, mališani će biti rasporedjeni u vrtiće “Lane“, “Crvenkapa“ i “Neven“.

(kraj)paz

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.