Pokret socijalsta: Borba za ljudska i radnička prava nikada neće stati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2021, 09:05

Pokret socijalsta: Borba za ljudska i radnička prava nikada neće stati

Pokret socijalista kao partija borbene i patriotske levice čestita Prvi maj, praznik rada svima koji u našoj zemlji žive od svog poštenog rada, od koga se zemlja razvija i obnavlja nakon decenije dosovskog pustošenja.

Za nas Prvi maj je i porodični praznik, jer od plata trudbenika žive i razvijaju se i domaćinstvo i njegovi članovi, a u Srbiji je čak i u vreme pandemije u hiljade domaćinstava ušla i prva i druga, a sve češće i treća plata zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nam jača i porodica i ekonomija.

Za ovo se možemo zahvaliti pre svega predsedniku Aleksandru Vučiću koji je osim poslova doneo i dostojanstvo deci da ne žive od roditeljskih penzija, a roditeljima da budu finansijski sigurni i medicinski zaštićeni kao retko gde u svetu.

Nažalost, iako je Srbija sve uspešnija i bogatija, mnogi radnici su i dalje neprijavljeni, eksploatisani, pa čak i maltretirani od strane poslodavaca koji se i sada ponašaju kao u vreme vlasti DOS-a.

Zbog toga, Pokret socijalista poziva sve one koji rade na crno i na svojim radnim mestima trpe mobing i poniženje, da se obrate državi za pomoć i da znaju da će u svojoj borbi u Pokretu socijalista uvek imati i podršku i pomoć, jer mi smo nastali iz naroda i leve ideje, a nismo tajkunski projekat iza koga stoje lažni levičari koji se politikom žele zaštiti od suda i zatvora.

Radnička klaso i svi građani Srbije, srećan vam Prvi maj. Naša borba za vaša ljudska i radnička prava nikada neće stati, a Srbija više nikada neće biti zemlja u kojoj je radnik rob, seljak sluga, a Srbija Delta.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.