Počela proizvodnja uglja na „Kolubarinom“ kopu „Veliki Crljeni“ koji je potopljen u maju

Izvor: Beta OMS, 07.Avg.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela proizvodnja uglja na „Kolubarinom“ kopu „Veliki Crljeni“ koji je potopljen u maju

Lazarevac, 07.08.2014. - Proizvodnja uglja na površinskom kopu „Veliki Crljeni“ Rudarskog basena „Kolubara“ počela je punim kapacitetetom 7. avgusta, pedeset dana pre nego što je najavljeno u prvom trenutku nakon katastrofalne poplave u maju kada se u ovaj ugljenokop ulilo oko 27 miliona kubika vode. Moćni bager „glodar 2“, prvog dana rada nakon prekida i remonta, zajedno sa direktorom RB „Kolubara“ Miloradom Grčićem, obišao je i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, koji je tom prilikom izjavio:
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Poplave

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela proizvodnja uglja na kopu "Veliki Crljeni"

Izvor: RTS, 07.Avg.2014

Proizvodnja uglja na površinskom kopu "Veliki Crljeni" Rudarskog basena "Kolubara" počela je punim kapacitetetom, pedeset dana pre nego što je najavljeno u prvom trenutku nakon katastrofalne poplave u maju kada se u ovaj ugljenokop ulilo oko 27 miliona kubika vode..."Iako su prvobitne procene govorile...

Nastavak na RTS...

Antić:Pokretanjem kopa Veliki Crljeni država uštedela

Izvor: Beta Video, 07.Avg.2014

LAZAREVAC - Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić izjavio je danas da je ponovnim pokretanjem proizvodnje uglja na površinskom kopu ``Veliki Crljeni`` kod Lazarevca, koji je bio potopljen tokom majskih poplava, država ostvarila uštedu od 30 miliona evra. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Grčić: Ubrzo počinje ispumpavanje polja ``Tamnava zapad``

Izvor: Beta Video, 07.Avg.2014

LAZAREVAC - Direktor rudarskog basena ``Kolubara`` Milorad Grčić izjavio je danas da će ubrzo početi ispumpavanje i polja ``Tamnava zapad`` i da se trenutna proizvodnja uglja na kopu ``Veliki Crljeni`` približila nivou od 75 odsto u odnosu na plan. (CH5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.