Izvor: BalkanRock.com, 17.Sep.2021, 10:21

Počela prodaja ulaznica za Dead Can Dance u Štark Areni

Dead Can Dance, najznačajnija svetska world music grupa, a po mišljenju mnogih i jedinstveni muzički fenomen, vraća se beograskoj publici 12. maja 2022. godine. Nakon izuzetno uspešnog prvog susreta u našoj zemlji 2019. godine, novi koncert održaće se u Štark Areni. Sledeće proleće Dead Can Dance karavan deli svoju magiju s publikom u Beogradu, a […] The post Počela prodaja ulaznica za Dead Can Dance u Štark Areni first appeared on Balkanrock.com.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Počinje prodaja ulaznica za koncert Bjesova u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 17.Sep.2021

U prodaji su ulaznice za koncert kultnog gornjomilanovačkog sastava Bjesovi, koji nastupaju u Nišu u subotu, 2. oktobra u dvorištu Univerziteta (Banovina) od 21 sat. Biće ovo njihov prvi koncert u gradu na Nišavi posle punih 5 godina, kada su nastupili u istom prostoru. Bend pod imenom Bjesovi postoji...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.