Planirate na put za Prvi maj? Evo kako da izbegnete gužve na graničnim prelazima

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 11:52

Planirate na put za Prvi maj? Evo kako da izbegnete gužve na graničnim prelazima

Nakon uskršnjih praznika, veliki broj državljana Srbije odlučio se da neradne dane oko Prvog maja, koji za neke počinju već danas, iskoriste za putovanje izvan zemlje. Upravo zato, na graničnim prelazima Srbije sa zemljama u regionu očekuje se povećani intenzitet saobraćaja.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KREĆE KOLAPS! Carina produžava radno vreme na pojedinim ulazima u zemlju: Evo kako da izbegnete gužve koje će TRAJATI DANIMA

Izvor: Blic, 28.Apr.2023

Naši građani koji iz zemalja u Evropi danas i sutra kreću ka Srbiji i drugi putnici kojima je Srbija tranzitna zemlja, znaju da kao i prethodnih godina uoči Prvog maja mogu da očekuju gužve na graničnim prelazima i putevima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.