Parlament o statutu Vojvodine u utorak

Izvor: RTS, 18.Maj.2014, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parlament o statutu Vojvodine u utorak

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj treba da se razmatra Predlog statuta Vojvodine, odložena za utorak, 20. maja.

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković obavestila je narodne poslanike da će Treća sednica Prvog redovnog zasedanja biti održana u utorak, 20. maja u 10 časova, prenosi Tanjug.

"Početak sednice odlaže se zbog vanredne situacije u celoj Republici Srbiji, nastale usled katastrofalne elementarne nepogode, koja zahteva danonoćno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << angažovanje svih organa i institucija Srbije na sprečavanju dalje eskalacije i uklanjanja posledica katastrofe", navedeno je u saopštenju.

Treća sednica sazvana je sa jednom tačkom dnevnog reda - predlog statuta autonomne pokrajine Vojvodine sa Predlogom odluke o davanju prethodne saglasnosti na Predlog Statuta.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Skupština o statutu Vojvodine u utorak

Izvor: Akter, 19.Maj.2014, 09:58

Skupština Srbije saopštila je da je sednica na kojoj treba da se razmatra Predlog statuta Vojvodine, odložena za utorak, 20. maja

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.