PRVOMAJSKA ČESTITKA GENERALNOG DIREKTORA SRBIJA ZIĐIN MAJNINGA

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Apr.2023, 12:32

PRVOMAJSKA ČESTITKA GENERALNOG DIREKTORA SRBIJA ZIĐIN MAJNINGA

Bor, 30. april – Zaposlenima u kompaniji Srbija Ziđin Majning, građanima Bora kao i svim
radnim ljudima u Srbiji, čestitam prvomajske praznike i želim da Međunarodni praznik rada, provedete u prazničnom duhu, dobrom raspoloženju i sa verom u bolju budućnost.
Praznik rada, kao simbol borbe za radnička prava i izraz radničke solidarnosti, proklamuje zajedništvo, kolektivni duh. Naš tim sa 1.100 talentovanih, >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << stručnih i vrednih ljudi, glavna su pokretačka snaga Srbija Zidin Majninga, a uspešno ostvarenje ciljeva, kontinuiran rast i razvoj našeg visokotehnološkog zelenog rudnika Čukaru Peki i sveukupni uspeh poslovanja
naše kompanije, ostvaruje se zahvaljujući požrtvovanom radu svakog pojedinca i posvećenosti svih nas.
Rudarstvo je strateška privredna grana i glavni stub razvoja društva. Odgovorna profesija koja nosi rizik. Zato želim da istaknem, da su naši rudari, geolozi, floteri, mineri, bušači, ali i svi ostali zaposleni, hrabri, vredni i radni ljudi, koji požrtvovano i dostojanstveno obavljaju svoj posao.
Želim da istaknem da izuzetno cenim i poštujem vaš trud i rad i da će bezbednost, zdravlje na radu i viši standard svih zaposlenih uvek biti naši prioriteti. Ostaćemo posvećeni poštovanju prava radnika, unapređenju uslova rada i položaja zaposlenih, pružanjem jednakih mogućnosti za razvoj karijere i napredovanje, kako bi svako od vas mogao da ostvari i dostigne najbolju verziju sebe, otkrije svoje skrivene talente i snagu, svakodnevno se usavršava i stiče nova znanja, jer su napredak, rast i zadovoljstvo zaposlenih, garancija napretka kompanije, boljeg života vaših porodica, kao i razvoja Bora i cele Srbije.
Uveren sam da će kompanija Srbija Ziđin Majning u narednim godinama biti sinonim najuspešnije rudarske kompanije u Srbiji, a naš Čukaru Peki, prvi visokotehnološki zeleni rudnik u Evropi, koji je postavio najviše bezbednosne i ekološke standarde.
U skladu sa opredeljenjem kompanije „Rudarstvo za bolje društvo“ i vrednošću da „Harmonija rađa bogatstvo“, nastavićemo zajedno da gradimo bolju budućnost i za naše zaposlene i za građane Bora, da kao društveno odgovorna kompanija doprinosimo razvoju grada, srpske privrede i ekonomije, jer su pozitivne promene, održivi zeleni razvoj i napredak naša najveća motivacija i nagrada.
U svoje lično i ime kompanije želim Vam srećan Međunarodni praznik rada i želim vam puno uspeha u profesionalnom razvoju. Srećno!
Jong Čen
 
Članak PRVOMAJSKA ČESTITKA GENERALNOG DIREKTORA SRBIJA ZIĐIN MAJNINGA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Prvomajska čestitka generalnog direktora Srbija Ziđin Majninga Jonga Čena

Izvor: Bor030.net, 30.Apr.2023

Čestitku generalnog direktora kpmpanije Srbija Ziđin Majning Jonga Čena prenosimo u celosti: „Zaposlenima u kompaniji Srbija Ziđin Majning, građanima Bora kao i svim radnim ljudima u Srbiji, čestitam prvomajske praznike i želim da Međunarodni praznik rada, provedete u prazničnom duhu, dobrom...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.