OVA POJAVA PRETI DA POKVARI URANAK! Prvi maj u Beogradu drugačiji nego u ostatku Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 21:39

OVA POJAVA PRETI DA POKVARI URANAK! Prvi maj u Beogradu drugačiji nego u ostatku Srbije

Ako planirate izlet u okolini Beograda, pročitajte prognozu

U Beogradu se za predstojeće praznike očekuje pravo prolećno vreme.

Poslednji dan aprila u Beogradu proteći će u znaku smene sunčanih i oblačnih intervala. Biće uglavnom suvo, tek na širem području grada uz ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom.

Tokom dana duvaće povremeno pojačan severozapadni vetar.

Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maj doneće Beogradu sunčan i pravi prolećni dan, a boravak na otvorenom i u prirodi biće i više nego idealan.

Jutarnja temperatura biće oko 10°C, a maksimalna dnevna 22°C, što je ujedno i prosek temperatura za ovo doba godine.

Jugoistočni vetar tokom dana biće u pojačanju i krajem dana i tokom večeri biće povremeno i jak, tako da jedino ova pojava neće ići na ruku tokom boravka u prirodi i na otvorenom. Kako će mnogi roštiljati u prirodi, preporučuje se povećan oprez i da se vatra ne pali van adekvatnih mesta, s obzirom na to da se očekuje košava i da će biti vrlo vetrovito.

U utorak će biti još toplije, ali uz povećanje oblačnosti. Košava će povremeno biti i jakog intenziteta.

Jutarnja temperatura biće oko 15°C, a maksimalna dnevna 23°C.

Sreda i četvrtak doneće promenljivo oblačno i nešto svežije vreme, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a temperatura će biti u padu za oko pet stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.