Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Apr.2023, 19:35

Novi mesec – nova poskupljenja: Šta će nas udariti po džepu od 1. maja?

Od prvog dana maja skuplje ćemo plaćati električnu energiju i gas - cena struje za domaćinstva veća je za osam odsto, a gasa za 10 odsto. Ova uvećanja su u procentu koji je od Srbije zahtevao Međunarodni monetarni fond, a nova bi, ako se ostvari plan MMF, trebalo da uslede pred sledeću zimsku sezonu - 1. novembra.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Od 1. maja poskupljuju struja i gas

Izvor: JUGpress.com, 30.Apr.2023

BEOGRAD..Od prvog dana maja skuplje ćemo plaćati električnu energiju i gas – cena struje za domaćinstva veća je za osam odsto, a gasa za 10 odsto. Ova uvećanja su u procentu koji je od Srbije zahtevao Međunarodni monetarni fond, a nova bi, ako se ostvari plan MMF, trebalo da uslede pred sledeću...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.