Izvor: JUGpress.com, 01.Dec.2023, 23:48

Novi izgled ulice Milutina Smiljkovića u Donjem Stopanju, kao i Prvomajske

LESKOVAC

U toku su završni radove na rekonstrukciji ulice Milutina Smiljkovića u Donjem Stopanju. Radovi se izvode u dužini u dužini od 600 metara, a vrednost im je 11,3 miliona dinara. Predsednik Privremenog organa Goran Cvetanović ovom prilikom je podsetio da su u ovoj ulici prošle godine završeni radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u vrednosti od 6,9 miliona dinara.

„Ovim radovima nastavljamo sa infrastrukturnim uređenjem našeg grada. Naša je obaveza >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da i u narednom vremenskom periodu i ubuduće nastavimo još intenzivnije da radimo, da pokrijemo sve moguće saobraćajnice. Raduje me da ova saobraćajnica, koja spaja dva najveća naseljena mesta u okolini grada, a to je Donje Stopanje i Vinarce, gde upravo i autobusi kreću ovom trasom da prevoze i učenike i profesore i naše sugrađane koji ovde žive.“

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ kaže da je izgrađena potpuno nova saobraćajnica.

„Od radova koji su izvedeni, to je iskop, zatim ugradnja tampona od šljunka, ugradnja tampona od tucanika. Asfaltiranjem će radovi biti završeni. Rešeno je odvodnjavanje, ugrađene su nove kanalete, ugrađeni su novi propusti, urađena je visinska razlika, odnosno visinsko nivelisanje kapa vodovodnih.“

Predsednik Privremenog organa Goran Cvetanović sa svojim timom obišao je i završne radove rekonstrukcije Prvomajske ulice., gde je za uređenje 270 metara uloženo šest miliona dinara.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.