Nežni Dalibor poklonio svoj CD

Izvor: B92, 18.Maj.2011, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nežni Dalibor" poklonio svoj CD

„Normalan život", drugo studijsko izdanje sastava „Nežni Dalibor", od 18. maja moći će besplatno da se preuzme sa sajta Exitmusic.tv

Album sadrži jedanaest pesama i drugo je po redu izdanje ovog benda na „Exit etiketi". Njihov prvi album „Sredstva i veštine" reizdat je na ovaj način u maju 2010. godine.

Trio koji čine Ivica Marković (gitarista i pevač), Ljubomir Vučković (basista i pevač) i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Branimir Bogdanović (bubnjar), diskografski je debitovao singlom „Značajan događaj" na kompilaciji „Jutro će promeniti sve?".

Prvog septembra 2008. godine objavili su „Sredstva i veštine", za etiketu „Odličan hrčak", koji je kasnije digitalno reizdat.

Nakon izlaska albuma bend je nastupao širom regiona, uključujući i festivale EXIT 09, Jelen Pivo Live 09, Trenchtown 2010 i BELEF 2010.

Tokom prošle godine, ponovo u studiju Digimedia i sa producentom Borisom Mladenovićem, „Nežni Dalibor" snima svoj drugi album. Izdanje „Normalan život" objaljeno je za etiketu „Odličan hrčak" 24. marta 2011. Na albumu kao gost na organi i sintisajzeru na većini pesama učestvuje Marija Jovanović, violinistkinja benda „Ika", koja kao redovni gost učestvuje u koncertnim aktivnostima „Nežnog Dalibora" od početka 2010.

Album „Normalan život" možete preuzeti ovde.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.