Napušta glumu? Kijanu Rivs se vraća muzici

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 08:08

Napušta glumu? Kijanu Rivs se vraća muzici

Američki alternativni trio Dogstar, u kome holivudski glumac Kijanu Rivs svira bas, nakon dve decenije je obnovio koncertne aktivnosti i planira objavljivanje novog albuma.

Dogstar u kome su i gitarista i pevač Bret Domrouz i bubnjar Rob Mejlhaus je na svom instagramu najavio da će posle dve decenije ponovo zasvirati 27. maja na " Bottle Rock Napa Valley" festivalu u Sjedinjenim Državama.

Kako je najavljeno, Dogstar će prilikom svog prvog nastupa od 2002. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izvesti i "muziku sa predstojećeg albuma".

Bend je do sada objavio albume "Our Little Visionary" (1996) i "Happy Ending" (2000).

Naravno, ne radi se o tome da će Rivs napustiti svoje primarno zanimanje - glumu, već se radi o hobiju prema kom ima mnogo strasti,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.