Izvor: Danas, 30.Apr.2023, 16:00

Najpopularnija izletišta za 1. maj na Fruškoj gori: Stražilovo, Iriški venac, Brankovac, Letenka..

Prvomajski praznici u Novom Sadu znače samo jedno, dan kada se obilaze omiljena izletišta na Fruškoj gori. Inače, Novosađani ne koriste blagodeti ove planine ni približno koliko bi mogli, s obzirom koliko je lepa i koliko im je blizu, ali se zato 1. maja trude da sve propušteno nadomeste. Nema izletišta koje na Praznik rada neće biti puno “k’o oko”. Kako komunalne službe ne odlaze u prirodu, mole se svi izletnici da nakon praznovanja svoje smeće ne ostavljaju na mestima gde to nije dozvoljeno.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ulazak u Nacionalni park 300 dinara

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Maj.2023, 12:15

NOVI SAD – Prva asocijacija na Međunarodni praznik rada većini sugrađana je prvomajski uranak i roštiljanje na izletištima u okolini Novog Sada i na Fruškoj gori, gde se obično okupi na hiljade posetilaca iz svih krajeva Srbije ali i regiona. Sva izletišta duž Grebenskog puta, kao i „Iriški...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.