Na prodaju imovina Prvog maja u centru Pirota

Izvor: JužneVesti.com, 25.Nov.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prodaju imovina "Prvog maja" u centru Pirota

Poslovno-trgovinski kompleks u centru Pirota, vlasništvo nekadašnje fabrike Prvi maj, oglašen je za prodaju, a javno nadmetanje zakazano je za 26. decembar.

Objekat koji se nekad zvao "Modna kuća - Prvi maj" površine je 1.812 kvadratnih metara, a nalazi se u samom centru Pirota, na Trgu pirotskih ratnika.

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je njegovu prodaju, a početna >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << cena iznosi nešto manje od 50 miliona dinara.

Podsetimo, nakon neuspeštne privaticije kada je novi vlasnik slovenačka Aha Mura otišla u stečaj, pirotska fabrika je postala deo stečajne mase.

Fabrika je dobila novog vlasnika 2017. godine, kompaniju E-Miroljo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Na prodaju imovina nekadašnjeg giganta iz Pirota

Izvor: Kamatica.com, 26.Nov.2019, 12:32

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju imovine IO "Prvi maj" u stečaju iz Pirota, po početnoj ceni od skoro 50 miliona dinara..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.