Kiša otežava saobraćaj, potrebna sporija vožnja 

Izvor: RTS, 13.Maj.2017, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša otežava saobraćaj, potrebna sporija vožnja 

Povremene prolećne kiše praćene grmljavinom, a ponegde i sa mogućim jačim pljuskovima su vremenske prilike zbog kojih će vozačima ovog prvog dana vikenda, biti potrebna veća opreznost i sporija vožnja, upozorava AMSS.
Ministarstvo unutrašnjih poslova sprovodi novu akciju kontrolisanja autobusa i vozača pred polazak na đačke ekskurzije koja će se obavljati tokom maja i juna. Kontrole će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << veoma restriktivne i po cenu otkazivanja ekskurzije neće se dozvoliti da se krene na put, ukoliko autobusi i vozači ne budu ispunjavali sve propisane uslove, navodi se u saopštenju.
Direktori škola su dužni da najkasnije 48 sati pre otpočinjanja ekskurzije, obaveste nadležnu organizacionu jedinicu Ministarstva unutrašnjih poslova o prevozniku, mestu i vremenu polaska, broju autobusa, kako bi policijski službenici saobraćajne policije mogli da realizuju kontrolu.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.