Izvor: Blic, 28.Apr.2023, 11:09

KROZ HRVATSKU ĆE VAS "ZABOLETI GLAVA" Planirate na put za 1. maj? Ovo su stvari koje MORATE DA ZNATE: Evo kako da izbegnete gužve na granicama i šta vas čeka kada konačno stignete

Nakon uskršnjih praznika, veliki broj državljana Srbije odlčilo se da neradne dane oko Prvog maja, koji za neke počinju već danas iskoriste za putovanje izvan zemlje. Upravo zato, na graničnim prelazima Srbije sa zemljama u regionu očekuju se povećani intezitet saobraćaja.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Planirate na put za Prvi maj? Evo kako da izbegnete gužve na graničnim prelazima

Izvor: B92, 28.Apr.2023

Nakon uskršnjih praznika, veliki broj državljana Srbije odlučio se da neradne dane oko Prvog maja, koji za neke počinju već danas, iskoriste za putovanje izvan zemlje. Upravo zato, na graničnim prelazima Srbije sa zemljama u regionu očekuje se povećani intenzitet saobraćaja.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.