KOPAONIK: Skijanje i za prvomajske praznike

Izvor: Kurir, 27.Apr.2013, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOPAONIK: Skijanje i za prvomajske praznike

Za prolećne praznike na Kopaoniku u ponudi su porodični promotivni paketi, sa gratis smeštajem za decu uzrasta do 12 godina, a u hotelu Grand, u okviru dečjeg kluba, za najmlađe goste osmišljene su kreativne radionice, dok se roditelji mogu opustiti u spa i velnes centrima

KOPAONIK - Kopaonik, omiljena turistička destinacija tokom zimske sezone, zahvaljujući prepolovljenim cenama smeštaja u proleće i mogućnosti skijanja u maju, iz godine u godinu beleži rast >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poseta turista i tokom prolećnih praznika.

"Prošle godine smo imali prvomajsko skijanje, a sudeći po vremenskim prilikama, očekujemo da se to ponovi i ove godine", kazao je zamenik predsednika udruženja hotelijera i direktor MK Mountin resorts-a Nikola Avram.

On je dodao da je cena ski pas-a na kraju zimske sezone 50 odsto niža u odnosu na redovan cenovnik.

Prema njegovim rečima, za prolećne praznike na Kopaoniku u ponudi su porodični promotivni paketi, sa gratis smeštajem za decu uzrasta do 12 godina, a u hotelu Grand, u okviru dečjeg kluba, za najmlađe goste osmišljene su kreativne radionice, dok se roditelji mogu opustiti u spa i velnes centrima.

"Za sve one koji žele aktivan odmor u prirodi, već od predstojećih praznika dostupan je veliki izbor aktivnosti, koje su prilagođene svim uzrastima, od panoramske vožnje žičarom, preko pešačkih tura, vožnje džipovima, planinskim biciklima, streličarstva, pa čak i letenje paraglajdingom iznad planinskih vrhova Kopaonika", naveo je Avram.

Cene smeštaja u toku prolećne i letnje sezone su promotivne, snižene u proseku i do 50 odsto u odnosu na zimsku sezonu, kaže generalni direktor MK mountin resort-a, i dodaje da za predstojeće praznike očekuje oko 4.000 gostiju u turističkom centru.

Imajući u vidu da za apartmanski kompleks "Konaci" vlada veliko interesovanje među mlađom populacijom, ceo kapacitet je već rasprodat, a mesta je za sada ostalo u hotelu Grand, gde je u ponudi promotivni paket od četiri dana (tri noćenja) na bazi polupansiona, po ceni od 139 evra po osobi i uz neograničeno korišćenje spa i velnes sadržaja.

Komentarišući ski sezonu na izmaku, Avram je naglasio da je veoma zadovoljan postignutim rezultatima, te da su očekivanja ispunjena, jer je popunjenost kapaciteta bila veća u odnosu na prošlu godinu.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.