IZGUBIO SAM MAJKU I NAJBOLJEG DRUGA! Aco Pejović progovorio o porodičnoj TRAGEDIJI i BOLNOJ godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 17:58

"IZGUBIO SAM MAJKU I NAJBOLJEG DRUGA!" Aco Pejović progovorio o porodičnoj TRAGEDIJI i BOLNOJ godini

Otvorio dušu ekskluzivno za portal Srbija Danas!

Emisija "Studio" koja se emituje na RTS1 pokreće pravi uragan dobre zabave, muzike, plesa i smeha. U toj emisiji muzičke hitove izvode velike zvezde, ali u novom, neočekivanom aranžmanu (balade u R'n'B verziji, pop hitovi u rok stilu, starogradske pesme na novi način i sl.).

Ekipa portala Srbija Danas posetila je snimanje emisije "Studio" i razgovarala sa Acom Pejovićem koji će u subotu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvog maja, po prvi put održati svoj online koncert. Otkrio nam je kako će provesti najradosniji hrišćanski praznik sa porodicom, ali i kako se bori sa gubitkom majke i najboljeg prijatelja.

- Prvog maja ide lajv koncert, po prvi put radim tako nešto. Nadam se da će to biti dobro i da će se ljudima dopasti, mada je malo nezahvalno raditi takve stvari, kad nemate publiku ispred sebe i tu povratnu informaciju. Malo je teže, ali ja ću se potruditi da to sve bude kako treba.

- Vaskrs ću provesti kao i svih ovih godina u krugu svoje porodice. Svake godine odlazim u svoj rodni kraj, u Prijepolje i tamo ću biti tri-četiri dana. Budem par dana sa porodicom i onda se vraćam u Beograd svojoj kući.

- Mi postimo, videćemo da li ćemo se pričestiti u subotu uveče kad počinje liturgija ili sutradan kad je malo veća gužva. Uglavnom od običaja to je pričešćivanje, kucanje jajima i porodični ručak kada smo svi na okupu.

- To najbolje znaju oni koji su gubili najdraže. Ja sam prošlu godinu zaboravio i precrtao u svom životu. Sad sam skoro slavio rođendan i rekao sam da slavim onaj od prošle godine jer prošlu godinu ne računam. To je godina koja je apsolutno izbrisana iz mog sećanja i trudiću se da je zaboravim za sva vremena. Gubitak, to znaju oni koji su gubili najdraže, kao što sam ja majku i jednog od najboljih drugova, to su stvari koje svakog od nas čekaju. Nažalost, to je sve sastavni deo života - rekao je Aco Pejović za portal Srbija Danas.

Šta je pevaču najviše nedostajalo u toku prethodne godine, od čega živi kada nema nestupa, s kim od kolega sa estrade je održavao kontakt, poslušajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.