IMAM PARA, A NIŠTA NE RADIM! Ana Korać obeležava 1. maj iako nema posao, a evo KO JE IZDRŽAVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2022, 10:42

"IMAM PARA, A NIŠTA NE RADIM!" Ana Korać obeležava 1. maj iako nema posao, a evo KO JE IZDRŽAVA!

Starleta voli luksuz.

Ana Korać pohvalila se da uživa u luksuzu iako nema nikakav posao!

Starleta je nedavno pozirala u novom "mercedesu" od 150.000 evra, a minijaturnu verziju tih kola kupila je i svom psu.

- Sve proslavljam, pa i Prvi maj iako ništa ne radim! A imam sve - i novac, i sreću, i ljubav! Valjda sam rođena pod srećnom zvezdom - kaže bivša učesnica "Zadruge".

Ana je već duže vreme u vezi sa biznismenom iz Beograda, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je čuva kao malo vode na dlanu i ispunjava sve njene hirove.

A post shared by 🔥Ana Korać🔥 (@ana_korac)

- Dečko mi kupuje sve što poželim! On mi je dao i automobile za mene i psa. Rekao mi je da ne treba ništa da radim, već samo da uživam, a ja sam ga poslušala - priča starleta.

Koraćeva je učestvovala u dve sezone "Zadruge", ali više ne planira tamo da se vraća:

- Mogu lepo da živim i od rijalitija, ali me to više ne zanima. Takođe, i na Instagramu može dobro da se zaradi i tom poslu ću se jednog dana možda vratiti.

A post shared by 🔥Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NE RADI NIŠTA, KUPA SE U PARAMA Starleta Ana Korać otkrila ODAKLE JOJ NOVAC i izjavama zaprepastila: "On mi je dao i automobile za mene i psa"

Izvor: Blic, 01.Maj.2022

Starleta Ana Korać ne prestaje da se hvali luksuzom u kom uživa, iako nema posao i mnogi se pitaju i dalje od čega zarađuje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.