I opštinski funkcioneri čiste đubre sa izletišta

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2015, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I opštinski funkcioneri čiste đubre sa izletišta

Povodom Svetskog dana planete Zemlje, funkcioneri i zaposleni u Opštini Pantelej će u sredu 22. aprila čistiti i uređivati izletišta Dabilo i Kamenički vis iznad Niša kako bi ih pripremili za prvomajske praznike.

Kako kažu iz ove Opštine, zaposleni će od ujutru do uveče volonterski čistiti smeće sa ovih izletišta koja su tradicionalna prvomajska >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odredišta velikog broja Nišlija, a na kojima se ovih dana može videti puno đubreta.

Ideja je da zaposleni i funkcioneri ličnim primerom i praktičnim angažovanjem doprinesu zaštiti i očuvanju prirodnog okruženja - kažu u Opštini Pantelej.

Ukoliko sve protekne kako treba, sugrađane koji odluče da 1. maj proslave na Dabilu i Kameničkom visu, sačekaće čista i uređena izletišta zahvaljujući vrednim radnicima i čelnicima Opštine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.