Holandija napada svetske prvakinje

Izvor: Danas, 25.Okt.2018, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandija napada svetske prvakinje

Svetske prvakinje u odbojci, reprezentativke Srbije, igraće prvi meč u Ligi nacija 21. maja sledeće godine protiv Holandije, a potom u naredna dva dana i protiv Turske i Koreje u okviru prvog vikenda Grupe 4. Novi sistem Lige nacija od prošle godine predviđa da će se na finalni turnir u Kini (3-7. jul 2019.) plasirati pet najuspešnijih reprezentacija sa ukupne tabele posle 15 odigranih mečeva. Članak Holandija napada svetske prvakinje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Izmirili se „za“ i „protiv“ Vuka

Izvor: Danas, 25.Okt.2018

Predani rad na onome što je Vuk Stefanović Karadžić uradio za života i čime je zadužio sledeće naraštaje, negovanje ali i nastavljanje njegovog dela jeste glavni zadatak “Vukove zadužbine”, koja ove godine proslavlja tri decenije svoga rada. Članak Izmirili se „za“ i „protiv“...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.