Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 21:44

Fener ukočio, Bešiktaš pred titulom

Lider turskog prvenstva četiri kola pre kraja ima pet bodova više od prvog pratioca

Igraće se fudbal u Turskoj do 16. maja, ali je utisak da je pitanje prvaka rešeno ovog četvrtka. Posle remija Fenerbahčea na gostovanju Alaniji (0:0) Bešiktaš je stekao pet bodova viška na vrhu tabele i ako ne bude veleobrta osvojiće titulu.

Uoči završna četiri kola Crni orlovi imaju pet bodova više od Fenera >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i šest od trećeg istanbulskog velikana, Galatasaraja. Doduše, imaju i gostovanje Galati 9. maja, ali je teško očekivati da lider propusti ovakvu šansu.

Fener je pre ove runde vezao tri pobede, poslednju u gostima tako što je preokrenuo protiv aktuelnog prvaka, Bašakšehira (2:1), ali na obalama Sredozemnog mora nije mogao ni da opepeli. Možda zato što je u pred kraj prvog dela ostao sa igračem manje. Direktan crveni karton zaradio je Gokan Gonul i taj detalj značajno je odredio nastavak susreta.

Prvi put posle deset utakmica, izabranici Emrea Belezoglua nisu postigli gol. Nije vredeo ni povratak u tim Mesuta Ozila, ni čak 11 šuteva. Doduše, samo jedan u okvir gola.

A tako se ne može postići šampion...

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.