Izvor: Blic, 11.Jan.2020, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNA ISPOVEST Prvi put nakon 28 godina oglasila se žena sa kojom Hari Mata Hari ima sina iz vanbračne zajednice i OTKRIVA OGOLJENU ISTINU

Hari Mata Hari otac je sina Maka koji danas ima 28 godina i kojeg je dobio u vanbračnoj zajednici 1992. godine. Iako su mediji decenijama pisali da je poznati sarajevski pevač za sina čuo znantno kasnije, te da je o njegov naslednik bio jedan od razloga za raspad njegovog prvog braka, Maja, majka Maka Varešanovića koja je bila u emotivnoj vezi sa Harijem iz koje se izrodio sin, za “Blic“ otkriva istinu njihovog odnosa, te ističe da je pevač od prvog dana znao za svog sina kojeg je i priznao i koji nosi njegovo prezime.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.