Dva druga se utopila u nabujaloj reci

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2014, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva druga se utopila u nabujaloj reci

Dva mladića utopila su se juče u reci Blihi kod Sanskog Mosta. Kako javlja Klix.ba, jedan od mladića je upao u reku, a drugi je uskočio kako bi ga spasao. Na nesreću, obojica su stradala.

Život dva mladića odnela nabujala bujica 

 

Ova tragedija desila se u juče poslepodnevnim satima na jednom od izletišta kod Sanskog Mosta gde su H.A. i A.D. došli da prvomajski praznik proslave sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vršnjacima.

 

- Radi se o nesrećnom slučaju. Okolnosti se još uvek utvrđuju. Prema izjavama očevidaca H.A. se okliznuo, a za njim je skočio A.D. kako bi ga spasio. U tom trenutku, voda je povukla i jednog i drugog. Njihova tela su juče izvučena, a za danas je zakazana obdukcija - rekao je Klix.ba Ale Šiljdedić, portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona.

 

Šiljdedić ističe da se nedaleko od mesta nesreće nalazi i veštačka brana, a kiša, koja je intenzivno padala proteklih dana, akumulirala je velike količine vode na ovom lokalitetu, pa se pretpostavlja da su dvojicu mladića povukli snažni virovi od kojih se nisu mogli osloboditi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.