Dežurne pošte za Prvi maj

Izvor: Beta, 27.Apr.2023, 13:43

Dežurne pošte za Prvi maj

Na Praznik rada, 1. i 2. maj radiće 72 dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima, saopštila je Pošta Srbije.Beogradska Glavna pošta u Takovskoj 2 i pošte na graničnim i administrativnim prelazima radiće neizmenjeno – non-stop. Pošta na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dežuraće od 8.00 do 15.00.U ponedeljak 1. maja, radiće pošte u tržnim centrima u Beogradu, Кragujevcu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici i pošte u "Univereksport" objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Somboru i Zrenjaninu. Ove pošte biće otvorene i u utorak 2. maja, kada će dežurati i druge pošte u Beogradu i svim većim gradovima i turističkim centrima u zemlji.Radno vreme pošta koje će raditi za vreme praznika objevljeno je na sajtu www.posta.rs.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tokom prvomajskih praznika radiće 72 dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2023

Tokom prvomajskih praznika u ponedeljak i utorak, radiće 72 dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima, beogradska Glavna pošta u Takovskoj 2, dok će pošte na graničnim i administrativnim prelazima raditi neizmenjeno, odnosno 24 sata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.