DR KISIĆ POSTAVILA PITANJE, U SALI NASTAO MUK! Stavila je TAČKU na pitanje ZABRANE KRETANJA za Prvi maj

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2020, 16:07

DR KISIĆ POSTAVILA PITANJE, U SALI NASTAO MUK! Stavila je TAČKU na pitanje ZABRANE KRETANJA za Prvi maj

Građani će na vreme biti obavešteni.

Novinare na konferenciji u Palati Srbija najviše je zanimalo kakve će biti mere tokom naredne nedelje, vikenda, i prvomajskih praznika, a dr Kisić na to je odgovorila pitanjem za sve prisutne.

Kisićka je pitala novinare u sali: "Ima li li neko od vas ko ne bi izašao napolje za Prvi maj sa svojom porodicom, da ne bude policijskog časa? Mislim da vam je jasan odgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i koja će biti naša preporuka", kazala je ona i time stavila tačku na pitanja kakva će biti preporuka za zabranu kretanja za sledeći vikend.

Na konferenciji je ipak rečeno da će se pratiti i tok epidemije, i da će se u ponedeljak na sednici Kriznog štaba više diskutovati o tome.

Građani će, kao i do sada, na vreme biti obavešteni, saopšteno je.

U Republici Srbiji je do 15 časova 25. aprila 2020. godine registrovano ukupno 7.779 potvrđenih slučajeva COVID 19. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 5.051 osobe od kojih je 296 pozitivno. Hospitalizovano je 3.135 pacijenata.

Na respiratoru je ukupno 91 pacijent. U Republici Srbiji testirano je ukupno 59.938 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

U poslednja 24 časa preminulo je 7 osoba, četiri osobe muškog i tri osobe ženskog pola. Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 151.

Ukupan broj izlečenih građana je 1.152.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.