Čestitke SPS-a za praznike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2021, 11:16

Čestitke SPS-a za praznike

Socijalistička partija Srbije čestita svim građankama i građanima Prvi maj, međunarodni praznik rada, sa željom da ga provedu u dobroj zdravlju.

Zajednički imenitelj svih radnih prava je zaštita ljudskog dostojanstva, a naša ideologija se i zasniva na borbi prava radnika, solidarnosti i socijalnoj pravdi.

I ove godine, nažalost, Prvi maj dočekujemo u pandemijskim uslovima. Pandemija nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je samo podsetila da je stub i žila kucavica našeg društva svaki požrtvovani i vredni radnik u Srbiji.

Želimo da se zahvalimo našim herojima, zdravstvenim radnicima, ali i svim ostalim radnicima koji se hrabro i savesno svojim radom bore u teškim uslovima tokom proteklih godinu dana i bez kojih mi kao društvo i država ne bismo uspeli u ovoj borbi.

Socijalistička partija Srbije nastaviće da neguje i jača socijalni dijalog, podstiče nova zapošljavanja i kreira zakonska rešenja koja će unaprediti i poboljšati uslove rada i prava radnika, jer je to jedini put za stvaranje dobrog privrednog ambijenta i ekonomskog razvoja Republike Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.