Čestitka Milana Krkobabića povodom Prvog maja – Međunarodnog praznika rada 2023.

Izvor: Beta, 01.Maj.2023, 10:08

Čestitka Milana Krkobabića povodom Prvog maja – Međunarodnog praznika rada 2023.

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda i ministar za brigu o selu Milan Кrkobabić čestitao je Međunarodni praznik rada "svima koji i danas marljivo rade, zaposlenima, našim vrednim domaćinima u selima Srbije – onima koji žive od svog tekućeg rada, a posebno penzionerima koji su decenijama svojim minulim radom uspešno izgradili ovu zemlju"."PUPS, kao partija socijalne pravde, od svog osnivanja energično se zalaže da zarade i penzije omogućavaju dostojanstven život. Zalažemo se za očuvanje svih stečenih radničkih prava, a posebno za učešće radnika u upravljanju i raspodeli dobiti – za 13. platu", istakao je Krkobaić u čestitki.On je mladim ljudima "koji Srbiju brane naseljavanjem praznih kuća i rađanjem dece" poručio - "nastavićemo misiju preporoda sela"."Pored dodele seoskih kuća, za sve hrabre mlade ljude koji imaju korisne poslovne ideje dodeljivaćemo bespovratna sredstva za pokretanje privrednih aktivnosti neophodnih određenim selima", istakao je ministar Кrkobabić.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Krkobabić čestitao Prvi maj, Međunarodni praznik rada

Izvor: B92, 01.Maj.2023

Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić uputio je čestitku povom 1. maja, Međunarodnog praznika rada..."Uz iskrene želje za dobro zdravlje, čestitam Međunarodni praznik rada svima koji i danas marljivo rade, zaposlenima, našim vrednim domaćinima u selima Srbije – onima koji žive od svog tekućeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.