Blicov sajt ponovo oborio sve rekorde u posećenosti

Izvor: Blic, 09.Maj.2012, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Blicov" sajt ponovo oborio sve rekorde u posećenosti

"Blicov" sajt je 7. maja, prvog dana posle opštih izbora, oborio sve rekorde u posećenosti. Sa 6,8 miliona otvorenih strana, 718.000 jedinstvenih poseta i 1.462.000 poseta ukupno, Blic.rs je potvrdio poziciju ubedljivo najpopularnijeg portala u Srbiji.

Blicovoj izbornoj pobedi najviše su doprineli naši blogovi uživo, u kojima iz minuta u minut pratimo izbore i postizborne dogovore, kao i jedan veliki novitet - naš izborni specijal, jedino internet odredište u Srbiji na kojem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uz grafički prikaz, možete videti SVE REZULTATE izbora 2012. godine - parlamentarnih, predsedničkih, pokrajinskih, gradskih i opštinskih.

Do sada je Blic.rs bio najčitaniji u petak, 27. januara, kada smo u istom danu uživo pratili polufinalne pobede Novaka Đokovića (Australijan open), rukometaša i vaterpolista (evropska prvenstva). Dovoljno je reći da je taj rekord u broju pregledanih strana sada nadmašen za čak 800.000 stranica!

Dragi posetioci, hvala vam na ukazanom poverenju, a mi ćemo se truditi da vas i u predstojećim danima obradujemo novim i kvalitetnim sadržajima.

Poseta sajtu Blic.rs 7. maja:

6,8 miliona pregledanih strana 718.000 jedinstvenih poseta 1.462.000 poseta ukupno
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.