Bazen 25. maj ponovo radi

Izvor: Studio B, 17.Jun.2011, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bazen "25. maj" ponovo radi

Bazen na 25. maju ponovo radi! Za sada zatvoreni, a uskoro i otvoreni.

Nekadašnji bazen „25. maj", sada sportski centar „Milan Gale Muškatirović" nakon višegodišnje pauze ponovo počinje sa radom. Renovirana unutrašnjost dala mu je potpuno novi izgled, a radovi na otvorenim bazenima su u toku. Bazen će prvi isprobati učesnici takmičenja „Beogradski pobednik" već predstojećeg vikenda.

Bazen na 25. maju ponovo radi! Za sada zatvoreni, a uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i otvoreni. Nakon višemesečnih radova, prve kupače dočekaće za nekoliko dana. A pre toga, u novom zatvorenom olimpijskom bazenu plivaće najbolji plivači.

"Sutra imamo čast da ugostimo takmičare manifestacije „Beogradski pobednik". Ove godine se održava, desti jubilarni put, pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za omladinu i sport, a u izvedbi plivačkog saveza Beograd, takmičenje koje će ugostiti veliki broj međunarodnih ekipa i najbolje pojedince", kaže Igor Dolović, pomoćnik direktora sportskog centra „Milan Gale Muškatirović".

Svi Beograđani mogu da dođu i bodre našu najbolju plivačicu Nađu Higl, a ulazak na takmičenje je besplatan. Posetioci će sa novih tribina moći da vide renovirani bazen, a kroz novu staklenu fasadu i kako će izgledati spoljašnji bazen, znatno veći nego ranije.

Kada bazen počnu da koriste rekreativci i kupači, cena celodnevne karte biće 300 din. A neke ulaznice biće podeljene besplatno.

"Mi pozivamo sve Beograđane da budu naši gosti, zbog ograničenog kapaciteta, ustanovićemo određeni režim podele ulaznica", kaže Dejan Kovačević, načelnih opštinske uprave Stari grad.

O tome će građani moći više da saznaju u informatoru za opštinu Stari grad, mada će besplatne karte biti i za građane iz drugih opština. Oni će uskoro moći da koriste i dodatne sadržaje, kao što su mali bazen za neplivače i masažno-saunski blok.
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Olimpijske igre

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

BAZEN "25. MAJ" PONOVO RADI

Izvor: Kurir, 18.Jun.2011, 15:50

BEOGRAD- Nekadašnji bazen „25. maj", sada sportski centar „Milan Gale Muškatirović" nakon višegodišnje pauze ponovo počinje sa radom, objavio je Studio B...Renovirana unutrašnjost dala mu je potpuno novi izgled, a radovi na otvorenim bazenima su u toku. Bazen će prvi isprobati učesnici...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.