BUBA, SLAVICA I KAJA UDARNICE PRVOG MAJA

Izvor: Kurir, 30.Apr.2011, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUBA, SLAVICA I KAJA UDARNICE PRVOG MAJA

Radna akcija! Možda ne onakva kakvih se sećaju malo stariji čitaoci, ali svakako u našem stilu - vesela i razigrana. U želji da probudi elan kod našeg vrednog, ali napaćenog i slabo plaćenog radnog naroda, Kurir je angažovao tri uspešne i lepe dame - pevačice Slavicu Ćukteraš i Katarinu - Kaju Ostojić i voditeljku Ljubinku - Bubu Dobrosavljev, koje su specijalno za ovaj 1. maj obukle radnička odela i ustremile se da pomognu ministru Milutinu Mrkonjiću u izgradnji Koridora 10. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Radna akcija!

Možda ne onakva kakvih se sećaju malo stariji čitaoci, ali svakako u našem stilu - vesela i razigrana. U želji da probudi elan kod našeg vrednog, ali napaćenog i slabo plaćenog radnog naroda, Kurir je angažovao tri uspešne i lepe dame - pevačice Slavicu Ćukteraš i Katarinu - Kaju Ostojić i voditeljku Ljubinku - Bubu Dobrosavljev, koje su specijalno za ovaj 1. maj obukle radnička odela i ustremile se da pomognu ministru Milutinu Mrkonjiću u izgradnji Koridora 10.

Pa, ako nas one tim drumom ne odvedu napokon u Evropsku uniju, ko će?!

Slavica Ćukteraš: Ne slavim uranak, tamo se samo pije!

* Koji je prvi posao koji si radila?

- Prvi novac sam zaradila sa sedam godina. Komšija mi je tražio da mu pevam, a ja sam mu za to tražila pare. Ne sećam se kako sam ga potrošila, verovatno mi ga je mama uzela. (smeh) A što se tiče prvog pravog posla, to je bilo u jednom restoranu u Šapcu, imala sam 15 godina, tad sam nastupala za 30 maraka. To mi je bilo kao da imam milion!

* Šta je najteže u tvom poslu?

- Nespavanje! Volim pevanje i ludo se zabavljam, i možda mi je samo preko glave svega kad imam PMS.

* U kojim trenucima poželiš da nisi javna ličnost?

- Nikad! Volim kad dobijam pažnju, kad me ljudi gledaju. Tad poželim da sam još popularnija!

* Šta misliš o ravnopravnosti muškaraca i žena u poslu?

- Žene su sada jače nego muškarci, jer u poslednjih nekoliko godina, koliko putujem po inostranstvu, primećujem da imaju mnogo jači posao nego partner i mnogo više novca. Mislim da je pravo vreme za to!

* Kako si najluđe provela uranak?

- Ne slavim ga, znam samo da se tamo pije!

* Šta misliš, kako bi ministar Mrkonjić reagovao kada bi te video tako obučenu na Koridoru 10?

- Koliko bih dobro radila, davao bi mi platu od 10.000 evra dnevno!

Ljubinka - Buba Dobrosavljev: Volela bih da mi Mrka peva na uvce!

* Prvi posao koji si radila?

- Kao gimnazijalka sam držala časove aerobika i fitnesa devojčicama. Imala sam simboličan džeparac, ali meni sasvim dovoljan. Tokom druge godine studija počela sam da snimam reklame za „Biokliniku“.

* Šta najviše voliš u svom poslu?

- Posao je odabrao mene, i žao mi je što nisam više radila u svojoj struci (istorija umetnosti, prim. aut.). Volela bih da budem PR menadžer neke kulturne ustanove, ali to se neće dogoditi. (smeh) Volim adrenalin i neizvesnost koje pruža novinarstvo.

* Šta je najteže u novinarskom poslu?

- Zahteva celog čoveka. Ne postoji radno vreme, telefon je neprestano uključen, mnogo trpi privatni život.

* U kojim trenucima poželiš da nisi javna ličnost?

- Imala sam takve krize, ali sve ređe, jer sam sazrela.

* Kako provodiš 1. maj?

- Bila sam pionir, pamtim i proslavu Titovog rođendana, to smo zvali Dan mladosti. Međutim, poslednjih godina prestala sam da tome pridajem važnost.

* Kako bi ministar Mrkonjić reagovao kad bi te video tako obučenu na Koridoru 10?

- Pošto je on kafanski čovek, a ja radim u „Zvezdama Granda“ kao voditelj, sigurno je da bi bio zadovoljan obavljenim poslom, pa bi mi otpevao pesmu po mojoj želji - „Ti si me čekala“ od Tozovca.

Katarina Ostojić Kaja: Prvi posao - peračica sudova

* Koji je prvi posao koji si radila?

- Kod mog tate u restoranu u Užicu, kad sam bila sedmi-osmi razred. Prala sam sudove, pa sam onda počela da pevam. Napredovala sam od peračice sudova do pevačice!

* Šta najviše voliš u svom poslu?

- Ne volim ga jedino zbog boje glasa koju imam nakon sedam dana svirki, ne postoji nijedan drugi razlog, ostale stvari su samo prednosti!

* Šta misliš o ravnopravnosti muškaraca i žena u poslu?

- Dolazi do izjednačavanja, žene postaju dominantne, samostalne. Ne postoji muškarac koji bi meni mogao da bude autoritet. Muškarci su u nadređenom položaju jer ih žene trpe! Gde će, u sigurnu kuću?

* Najluđi uranak koji pamtiš?

- Kad smo bili klinci, bili smo na Zlatiboru, i to je bila „parada pijanstva i kiča“, što bi rekao Balašević.

* Šta misliš, kako bi ministar Mrkonjić reagovao kad bi te video tako obučenu na Koridoru 10?

- Kad bih stala na poslednju tačku Koridora 10, radovi bi se završili u rekordnom roku!

Zvezdana Milovanović
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Estradni uranak: Slavica Ćukteraš i Kaja Ostojić priskočile Milutinu Mrkonjiću u pomoć!

Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2011

Pevačice Slavica Ćukteraš i Katarina - Kaja Ostojić, kao i voditeljka Ljubinka - Buba Dobrosavljev, specijalno su za ovaj 1. maj obukle radnička odela i ustremile se da pomognu ministru Milutinu Mrkonjiću u izgradnji Koridora 10. Pa, ako nas one tim drumom ne odvedu napokon u Evropsku uniju, ko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.