Izvor: Blic, 25.Apr.2023, 09:39

BLIŽI SE PRVI MAJ I OVO TREBA DA ZNATE Ako primetite KRPELJA na telu, obavezno se javite lekaru: Zaraženost drastično porasla!

Ukoliko građani primete ujed krpelja, potrebno je da se jave u najbližu zdravstvenu ustanovu i to najbolje u prva 24 čas, kako bi stručno osoblje skinulo krpelja na vreme, ističu lekari.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zaraženost krpelja dostigla rekord: Obavezno kod lekara ako ga primetite na telu

Izvor: B92, 25.Apr.2023

Ukoliko građani primete ujed krpelja, potrebno je da se jave u najbližu zdravstvenu ustanovu i to najbolje u prva 24 časa, kako bi stručno osoblje skinulo krpelja na vreme, ističu lekari..."Sada je period kada krpelji počinju da budu aktivniji. Prvo treba da se pripremimo za odlazak u prirodu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.