‘’AHA Mura Prvi maj’’ dobila struju

Izvor: juGmedia, 26.Jan.2015, 06:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘’AHA Mura Prvi maj’’ dobila struju

PIROT – Posle nekoliko meseci fabrika „AHA Mura Prvi maj“ konačno je dobila struju, potvrdio je finansijski direktor ove fabrike Slaviša Svilarov.

On je dodao da je posle deblokade računa, fabrika je dobila i struju ,čime su se stvorili uslovi za pokretanje proizvodnje. Struja je priključena posle nedavnog potpisivanja novog sporazuma između EPS Snabdevanja i kompanije AHA Mura >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Prvi maj, uz posredovanje države.

U skladu sa odredbama Zakona o državnoj pomoći i Uredbi o pravilima za dodelu državne pomoći predsednik opštine Pirot Vladan Vasić, doneo je rešenje o dodeli državne pomoći Privrednom društvu „AHA Mura Prvi maj“ d.o.o. Pirot u iznosu od 700.000 dinara za plaćanje sudskih taksi Privrednom sudu u Nišu, kako bi se omogućio nastavak sprovođenja i usvajanja UPPR-a, sa ciljem sanacije kompanije.

Sredstva će biti uplaćena danas po dogovoru sa menadžmentom „AHA Mure Prvi maj“

(kraj)paz
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.