„AHA Mura 1.maj“ počinje sa radom 15.septembra

Izvor: juGmedia, 12.Sep.2014, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„AHA Mura 1.maj“ počinje sa radom 15.septembra

PIROT – „AHA Mura Prvi maj Pirot“ obaveštava radnike i javnost da je prethodnih dana vlasnica kompanije Mojca Lukančič intenzivno radila na dokapitalizaciji i sanaciji ovog preduzeća

Rukovodstvo fabrike pojašnjava da je ceo postupak dodatno bio otežan zbog stečajnog postupka koji se vodi u „Aha Muri“ u Murskoj Soboti.

„Dobili potvrdu da je način i model dokapitalizacije pronađen i da će se ceo postupak okončati narednih dana, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << koje je potpisala direktorka pirotske fabrike „AHA Mura Prvi maj“ Maša Flegar.

Juče je održan sastanak u Ministarstvu privrede i najavljen je i sastanak srpskog i slovenačkog Ministarstva privrede. Ova fabrika će posle godišnjih odmora početi sa radom u ponedeljak 15.septembra.

(kraj)paz

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.