U potrazi za poslom

Izvor: poslovi-oglasi.com, 23.Mar.2011, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U potrazi za poslom

Poslovi-Oglasi.com jedan je od nedavno pokrenutih inicijativa za zaposljavanje u srbiji. Iako je lansiran pre nepune dve godine, privukao je znacajnu paznju kako kandidata tako i poslodavaca. Pre svega orjentisan ka potrebama nezaposlenih, pruza sveobuhvatne informacije o dobijanju posla вашој oblasti ekspertize a firmama nudi mogucnost efikasnog pronalazenja zaposlenih kroz napredne pretrage na osnovu obrazovanja i radnog iskustva.

Ovaj sajt vam obezbedjuje upravo ono sto ocekujete- Nećete biti razpčarani kada ga posetite. Jedan od bliskih saradnika kaže: "Mi smo posvećeni našim klijentima i pružamo nivo usluga koji se od nas očekuje. Više nema potrebe za plaćanjem objave konkursa za posao. Uz naš servis, usluga je potpuno besplatna".

Poslovi-Oglasi.com je idealan servis za one koji koriste Internet za pronalaženje posla. Iako je većina nas navikla da koristi stampane medije - prelazak na online poslovanje podrazumeva bržu i pre svega interaktivnu komunikaciju. Internet omogućava dostupnost informacija gde god se nalazili - u svako doba dana. Na sajtu poslovi-oglasi.com uvek ćete naći nove ponude Srpskih i inostranih kompanija. Pregled je besplatan - kao i prijava. Registracija je brza i jednostavna, pravljenje radne biografije obavlja se kroz jednostavan upitnik. Sve što treba da uradite jeste da sledite uputstva i za nekoliko minuta bićete u mogucnosti da aplicirate za želeno radno mesto. Jedan od moćnijih alata na sajtu jeste pretraživač. Možete ga koristiti da suzite pretragu na oblast delatnosti koja vas interesuje. Takodje možete podesiti kriterijume pretrage tako da primate obaveštenja putem email-a kada se na sajtu pojavi odredjena oblast koja vas interesuje.

Ukoliko još uvek niste, predlažemo vam da posetite poslovi-oglasi.com i odvojite nekoliko minuta da napravite nalog. Vaš CV će biti dostupan poslodavcima iz regiona koji će moći da vas kontaktiraju kada se ukaže slobodno radno mesto u vašoj struci.

Nastavak...